Els Micaco es preparen per al Concurs de Castells de Tarragona

  0
  15306044281_9f4648b6fe_k.jpg

  23/09/2014 – Aquest diumenge, la colla s’ha desplaçat fins a Mollet del Vallès per participar a la diada castellera de la Fira de l’Artesania de la localitat

  El proper diumenge 28 s’obre una de les cites marcades en vermell dins el calendari Casteller: el Concurs de Castells de Tarragona, del que la Colla Micaco en pendrà part durant la seva tercera jornada, a Torredembarra.

   

  Amb aquest dia ben present, els badalonins van preparar el passat divendres un assaig especial en que cada casteller havia de portar amics perquè coneguessin la colla i el món casteller des de dins.

   

  Aquest diumenge, a més, la colla s’ha desplaçat fins a Mollet del Vallès per participar a la diada castellera de la Fira de l’Artesania de la localitat, juntament amb els Castellers de Santa Coloma, els Vailets de Gelida i la colla local, els Castellers de Mollet.

   

  Amb un bon grapat de camises i animats per les bones proves dels assajos, els Castellers de Badalona van portar 3 castells de 7 a la seva sortida. El primer va ser un 3de7 que van treballar correctament i que van poder completar sense problemes.

   

  A segona ronda, els Micaco van apostar per portar el segon castell de 7 bàsic, el 4de7. La descarregada va ser molt treballada però que es va dur a terme sense ensurts.

   

  Per acabar, els castellers es van voler apuntar un 3de7 amb agulla que es va haver de desmuntar per deixar pas a un plàcid i lleuger 3de6 amb agulla a la ronda de repetició.