Els Mossos desarticulen un punt de distribució de droga al barri d’Artigues

  0
  52

  16/07/2013 – L'operatiu es va desenvolupar en un domicili particular i un bar del barri; tres persones, veïnes de Badalona, van ser detingudes.

  Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un punt de venda de drogues a Badalona que tenia com a seu de l’activitat un domicili particular i un bar.

   

  La investigació es va iniciar a principis del passat mes de juny quan els agents de la unitat de investigació van tenir coneixement de la possible venda de substàncies, bàsicament cocaïna, al barri d’Artigues de Badalona.

   

  Es van realitzar un seguit de vigilàncies i seguiments que van finalitzar amb la detenció de tres persones, dos homes i una dona, veïns de Badalona.

   

  Els detinguts, una parella sentimental i un amic comú, compartien domicili juntament amb els fills de la parella. L’habitatge, que era de lloguer, el feien servir com a lloc d’intercanvi, de manera que es produïa una constant entrada i sortida de compradors, tal i com van poder constatar els agents en el desenvolupament de la investigació.

   

  Paral·lelament els detinguts també feien servir per la seva activitat un bar proper al domicili i en ple funcionament. Es desplaçaven a l’establiment durant varies hores al dia, normalment en franja horària de tarda i fins el tancament del local a les 21.30. A l’interior del bar realitzaven contactes amb els possibles compradors tot i que l’entrega de la substància la realitzaven a portals i llocs dels voltants.

   

  En el moment de la detenció es van comissar vuit paperines de cocaïna preparades per a la seva venda i més de 1000 euros en efectiu.

   

  Els detinguts van passar a disposició judicial el passat 6 de juliol i van ser posats en llibertat amb càrrecs. Es dóna les circumstància que un dels detinguts ja tenia antecedents per tràfic de drogues i un altre també acumulava dos antecedents per altres tipus de delictes.