Els Mossos detenen a Badalona tres traficants de metanfetamina

  0
  mossos.jpg

  Els tres detinguts eren presumptes distribuïdors d'un grup de tràfic de drogues i guardaven 600 grams de metanfetamina als seus immobles

  Els Mossos d’Esquadra han finalitzat una operació contra un grup de traficants de drogues sintètiques amb la detenció de vuit persones, tres d’elles a Badalona, i amb la intervenció d’un quilogram de cocaïna i 690 grams de shabu, el tipus de metanfetamina que es dedicaven a vendre.

  L’operació va començar el passat octubre amb la identificació d’aquest tipus concret de droga, el shabu. Durant la segona fase d’aquesta investigació, la policia de la Generalitat va detenir a Badalona tres persones, d’origen nigerià, que, presumptament, eren les encarregades de distribuir la droga entre els petits traficants. Als immobles badalonins dels tres detinguts es van confiscar 600 grams de metanfetamina, quasi tot el volum del paquet intervingut al finalitzar l’operatiu.  

  El shabu és una substància estupefaent extremadament nociva per la salut i adictiva, ja que crea dependència des de la primera dosi, i provoca danys físics i mentals.