Els One Direction actuaran al Pavelló Olímpic de Badalona el proper 22 de maig

  0
  One-Direction.jpeg

  03/11/2012 – El popular i jove grup britànic farà dos concerts a Espanya durant la seva gira per Europa: un a Badalona i l'altre a Madrid.

  El popular grup britànic One Direction actuarà el proper 22 de maig al Pavelló Olímpic de Badalona. Es tracta d’un concert emmarcat dins de la seva gira per Europa que s’iniciarà a l’abril i finalitzarà a finals de maig. Les actuacions a l’estadi badaloní i una altra a Madrid seran els seus dos únics concerts a l’estat espanyol.

   

  El quintet de joves que va trobar la fama al programa britànic The X Factor presenta en la gira de primavera el seu segon disc, Take me home, que ja s’ha convertit en tot un fenomen musical i que compta amb col·laboracions estelars, com Britney Spears o Christina Aguilera. El primer single de l’àlbum, Live While We’re Young, es va estrenar el 20 de setembre i les reserves anticipades del tema el van convertir en la cançó de prevenda més ràpida de la història, cosa que la va situar en el número 1 en més de 50 països, incloent Espanya.