Els Taurons ensopeguen en el darrer partit contra el BUC

0
    59

23/03/2017 – Perden per 15 a 34 abans d’iniciar la fase de playoffs.

El Rugby Club Badalona va perdre el passat diumenge en el camp de Can Ferrater per 15 a 34 contra el Barcelona Universitari Club (BUC) en el darrer partit de la lliga regular de la segona divisió catalana.

La derrota no fa esborrar la bona temporada que ha fet el club, ni tampoc que ha quedat en segona posició del seu grup i, per tant, jugaran els playoffs per decidir qui és el guanyador.

El BUC C va arribar al camp badaloní amb les idees molt clares, ja que necessitaven jugar i guanyar per aspirar a colar-se en la lluita pels playoffs.

Per aquesta raó, van desplegar un equip amb nombrosos jugadors de l’equip A i B i amb una idea molt clara i senzilla, jugar de davanters aprofitant el seu desplegament físic i posar en compromís permanent a la defensa del Badalona.

Els Taurons no van sortir prou endollats i al cap de cinc minuts ja els hi havia fet un assaig. La primera part va tenir un color clar favorable als barcelonins, que amb un desplegament de la seva davantera amb jugades amb continuïtat van anar atacant al Badalona per anar debilitant la seva defensa i aconseguint de forma clara punts amb aquest joc. El resultat final dels 40 minuts era plou clar, 8 a 29 a favor del BUC.

El descans els hi va anar bé als Taurons i van entrar amb una actitud diferent a la segona part. Disposaven més cops de la pilota i aquesta circulava de manera ràpida. El BUC tenia que defensar-se seriosament.

El Rugby Club Badalona va començar a fer el joc que millor domina i això va quedar reflectit en un assaig i la seva transformació.

Aquesta segona part va ser molt més equilibrada, però l’avantatge que havia aconseguit l’equip barceloní era ja un mur infranquejable pels badalonins. El parcial en aquests 40 minuts va ser favorable als Taurons per 7 a 5.

Ara els Taurons jugaran la fase de playoffs el cap de setmana del 8 al 9 d’abril i els hi tocarà enfrontar-se un altre cop amb el BUC. L’objectiu és arribar a la final de la segona divisió del rugbi català.