Els Taurons estan a una victòria de jugar a la Primera Divisió del rugbi català

  0
  Rugbi.JPG

  28/11/2017 – El Rugby Club Badalona va guanyar de manera clara per 64 a 0 al Club Esportiu Universitari B en un partit que d’entrada s’esperava que seria molt complicat.

  Aquest triomf clar, juntament amb la combinació d’altres resultats d’aquesta jornada entre equips de la seva lliga, permet dir que el Badalona van donar el passat diumenge, al camp de Can Ferrater, un pas de gegant per classificar-se i poder aspirar a jugar a la Primera Divisió del rugbi català.

   

  Ara els Taurons depenen de si mateixos i estan obligats a guanyar en la seva lliga classificatòria en el pròxim cap de setmana a la Fuixarda a l’equip de l’INEF si volen fer un salt de categoria.

   

  Els badalonins venien l’altra setmana de jugar un dolent partit contra el Vilanova que, malgrat que van guanyar, no havien desplegat la qualitat del joc que habitualment ens tenen acostumats. El Rugby Club Badalona va començar el partit molt endollat. Als dos primers minuts de joc ja havien aconseguit un assaig i una transformació. El CEU B va mantenir un bon cara a cara amb els badalonins els primers 20 minuts de partit desplegant un joc de davanters clàssic.

   

  Ara bé, de mica en mica, el joc a la mà dels Taurons va anar estovant al contrari. Com a resultat d’això, a la primera part els locals van imposar el seu joc i el resultat reflectia la superioritat en el joc amb un clar 26 a 0 a favor dels badalonins.

   

  La segona part va ser una còpia de la primera, però amb una clara superioritat del Badalona. Els Taurons van fer el que millor saben fer, guanyar pilotes, joc a la mà amb velocitat i van anar sumant punts. Al final de la trobada el resultat de 64 a 0 va formalitzar de manera clara la superioritat dels badalonins davant el CEU B.

   

  Ara tot queda pendent per saber qui guanyarà aquesta lliga de classificació del grup D, on el Rugby Club Badalona té posades moltes esperances. L’escenari no podia ser millor, el mític camp de la Foixarda a Montjuïc.