Els últims minuts no els deixen guanyar (84-72)

0
    19
    _MG_0016.JPG

21/12/2016 – Un CB Prat sense Xabi López-Arostegui ni Xavi Forcada cau derrotat a la pista del Palma Air Europa.

El CB Prat es quedaria sense la tercera victòria consecutiva en la seva visita a Son Moix. El vinculat del Divina Seguros Joventut, catorzè de la LEB Or (6/10), competiria a bon nivell fins als darrers minuts del xoc, instant on la qualitat d’homes com Bivià, Serrano o Fornàs desequilibrarien la balança pel Palma.

Les baixes de Xabi López-Arostegui i Xavi Forcada, dos dels grans referents potablaves, deixarien el Prat amb menys amenaça ofensiva, però tot i així l’equip de Roberto Sánchez seria capaç de lluitar en el cos a cos.

El Prat guanyaria el primer quart (24-25), guiat pels punts de Sese i pels cinc triples aconseguits. El domini potablava permetria als visitants obrir un forat interessant (27-39), però l’aparició de Fornàs ho tornaria a igualar tot al descans (41-41).

La dinàmica de marcador ajustat es mantindria vigent (61-59) en la represa i el Prat arribaria als darrers minuts totalment ficat. Després del 69 a 69 (69-69), un parcial de 10 a 1 mancant dos minuts condemnaria l’equip català. El gran paper d’Ortega (29 de valoració) no evitaria la derrota del vinculat de la Penya davant un bloc balear liderat per Bivià (29 de valoració).

Un dia abans de tancar el 2016, el 30 de desembre, el CB Prat rebrà l’Araberri al Joan Busquets (21h). La zona de descens continua estant a tres partits del CB Prat.

El paper dels vinculats

Sergi Costa: 8 punts, 3 rebots, 3 assistències, 2 recuperacions i 14 de valoració en 27 minuts.

Óscar Amo: 5 punts, 2 rebots i 6 de valoració en 15 minuts.

Terrence Bieshaar: 2 punts, 2 rebots i -2 de valoració en 19 minuts.