Els usuaris hauran de fer transbord a la B12 per arribar en bus al tanatori

  0
  PFB Tanatori Badalona.jpg

  27/07/2013 – La parada al peu del tanatori estarà anul·lada mentre durin les obres a les escales que pugen cap a la instal·lació; per arribar a la mateixa porta s'ha de fer transbord a la parada anterior.

  Fa uns mesos que PFB Serveis Funeraris va iniciar al Tanatori de Badalona un procés d’obres encaminat a millorar la prestació dels seus serveis, la comoditat dels ciutadans i la mobilitat de l’entorn. Una de les reformes més destacades és la instal·lació d’unes escales mecàniques, que pujaran des de la carretera de Can Ruti, per substituir les actuals escales convencionals i facilitar l’accés a aquelles persones que arribin en transport públic.

   

  Degut a les obres, les escales situades al peu del tanatori estaran tancades fins el setembre i, en conseqüència, la parada d’autobús de la línia B27 situada al peu de les mateixes quedarà temporalment anul·lada. Els usuaris del bus que vulguin accedir al tanatori hauran de fer transbord de la línia B27 a la línia B12 a la parada que totes dues línies tenen a la “Crta. de Can Ruti – Centre de disminuïts psíquics”. La línia B12 té parada a la mateixa porta del tanatori. Per marxar, els usuaris podran agafar la B12 a les portes de les instal·lacions en direcció a Can Ruti, on podran fer transbord amb qualsevol de les línies que baixen des de l’hospital.