Els veïns decidiran el nom de la plaça situada entre el carrer de Vallvidrera i l’avinguda d’en Caritg

  0

  L’Ajuntament de Badalona impulsa el procediment d’elecció de manera conjunta amb l’entitat Germina, situada en aquesta plaça, i permetrà la votació de la ciutadania 

  L’Ajuntament de Badalona posa en marxa durant el pròxim mes de febrer un procés participatiu en el Districte 2 per a posar nom a la plaça situada entre el carrer de Vallvidrera i l’avinguda d’en Caritg.

  El procés estarà impulsat per tècnics municipals i participants de Germina, una entitat sense ànim de lucre ubicada al barri de Lloreda, que ofereix suport i acompanyament a infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat a partir de diferents programes socioeducatius.

  Es durà a terme en dues fases: 

  – Una primera de recopilació de noms suggerits pels veïns del barri i el seu teixit comercial i social. Entre tots els noms proposats es triaran quatre opcions, una de les quals serà directament a proposta dels infants i joves de Germina. 

  – En una segona fase s’obrirà el període de votació a través de l’espai web Decidim. La proposta més votada serà l’escollida per donar nom a la plaça. 

   

  La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat i del Districte 2, Rosa Trenado, ha destacat “la importància de dur a terme aquest procés de manera conjunta amb Germina, ja que és una manera d’implicar tant a les persones participants de l’entitat, com a la resta de veïns del barri en decisions importants, com per exemple la de triar el nom de la plaça que perdurarà durant molt de temps”.  

   

  Fundació Germina

  La Fundació Germina fa cinc anys que té en marxa el projecte “Què passa a la plaça”, una iniciativa que busca millorar la convivència i aportar vitalitat a l’espai que es troben just quan obren la porta. Per aquest motiu, des de la fundació s’assenyala que “als infants, joves i famílies els hi fa molta il·lusió que s’iniciï un procés participatiu i veïnal per donar més identitat a la fins ara plaça sense nom”. 

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí