Els veïns podran decidir un mínim de 6 milions de les inversions del mandat

  0
  6919b130-49c7-43a7-a1ab-40c5886aeb6e.jpg

  25/05/2016 – La segona fase del pressupost d'inversió, de 31 milions d'euros, anirà lligada al Pla d'Acció Municipal.

  La segona fase del pressupost d’inversions estarà dotada de 31 milions d’euros, dels quals 6,com a mínim, seran oberts a la participació ciutadana. Així ho ha avançat aquest dimarts el regidor d’Hisenda, Jose Téllez, que no descarta augmentar aquesta partida, encara per acabar de definir.

   

  Aquest 6 milions seran les inversions que es decideixin des dels districtes, tant per les entitats com la ciutadania en general. A banda, hi hauran 25 milions més per a tota la ciutat, dels quals algun més podria incloure’s en el procés participacitiu de decisió i votació. L’Ajuntament s’obrirà a propostes que els tècnics hauran de valorar i validar.

   

  Aquesta segona fase del pressupost anirà estrictament lligada al Pla d’Acció Municipal, que es presentarà a principis de juny. Serà llavors quan tant des de Participació com Hisenda concretin el ‘modus operandi’ que se seguirà per tal de decidir a quines actuacions es destinen aquests, almenys, sis milions d’euros, la xifra d’inversió municipal oberta a participació més gran de Catalunya, apunta Téllez.