Endesa reforça el servei al barri de Pomar

  0
  54
  endesa.jpg

  01/06/2013 – La companyia ha construït una nova línia subterrània amb l'objectiu de tancar una anella elèctrica i millorar el servei per a 2.300 persones.

  Endesa ha finalitzat recentment els treballs de construcció d’una nova línia subterrània de mitja tensió al barri del Pomar, de Badalona, amb l’objectiu de tancar una anella elèctrica i, així, reforçar la qualitat i continuïtat del servei als més de 2.300 clients que la companyia té en aquest municipi del Barcelonès Nord.

   

  Els treballs, que han suposat una inversió gairebé de 86.000 euros, han consistit en la instal·lació d’una línia de mitja tensió a 25 kV i de 293 metres de longitud, que ha permès l’enllaç de dues línies elèctriques ja existents i els seus respectius centres de transformació. A més, la nova línia és soterrada i, per tant, permet minimitzar el seu l’impacte visual en l’entorn on s’ubica.

   

  L’operació és cabdal perquè assegura que, en cas de puntes de demanda o una incidència en el servei, a l’estar la xarxa mallada es pugui alimentar els clients afectats per vies alternatives, amb la qual cosa es minimitza el temps d’interrupció, alhora que facilita enormement els treballs de maniobra.