Enxampats ‘in fraganti’ dos cotxes que realitzaven una cursa il·legal a la carretera de la Vallensana

  0
  IMG_8386.JPG

  03/11/2016 – El dispositiu desplegat arran de les queixes veïnals des d'estiu va seguir el dos vehicles i els hi va acabar barrant el pas; tots van ser denunciats.

  L'augment de les curses il·legals nocturnes a la carretera de la Vallensana, el passat estiu, va posar en alerta el veïnat del barri de Canyet i les autoritats. Ajuntament i policia van iniciar una coordinació de dispositius per tal de reduir o acabat amb aquest fenòmen, i la passada setmana van aconseguir enxampar 'in fraganti' alguns dels infractors.

   

  Els Mossos d’Esquadra van denunciar, el 28 d’octubre, tres homes i dues dones de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 19 i els 20 anys, quatre eren veïns de Badalona i un de Barcelona. Els joves conduïen temeràriament per la Vallensana posant en risc els altres usuaris de la via.

   

  Els agents del dispositiu desplegat arran de les queixes del barri van veure dos vehicles que circulaven a gran velocitat i els van seguir sense les llums prioritàries i sense identificar-se per tal d’evitar que els dos cotxes augmentessin la velocitat en veure els agents. Els dos vehicles envaïen el carril contrari en trams de revolt amb visibilitat reduïda i no respectaven les senyals de circulació.

   

  Els agents van avisar un segon vehicle policial i els dos patrulles van aturar els dos vehicles amb seguretat al punt quilomètric 4.7 de la mateixa via. Un dels cotxes aturats duia en el seu vidre davanter una càmera de vídeo que anava gravant el seu recorregut.

   

  Els cinc ocupants dels dos vehicles van ser denunciats per aquests fets.