Es disputa a Badalona la segona jornada d’Interclubs de Batel

  0
  Batel 1.jpg

  14/03/2016 – Rem Santa Cristina i Rem Badalona són els guanyadors provisionals de la segona bandera 'Memorial Marc Iborra' a la categoria femenina i masculina, respectivament.

  La segona prova de les Jornades Interclubs de Batel 'Memorial Marc Iborra' ha tingut lloc al Port de Badalona aquest passat dissabte, 12 de març.

   

  La zona de la rampa del port s'ha reunit amb els batels del Club Rem Badalona, Club Natació Badalona, Club Nàutic Bétulo, Club Rems Santa Cristina i Club Rem Palamós.

   

  Les regates han estat en mode contrarellotge fent un recorregut de 800 metres pels cadets i 1.600 metres pels absoluts, des de la zona de la rampa fins a la bocana del port.

   

  A la categoria cadet hi ha participat els del Rem Badalona, Santa Cristina i Nàutic Bétulo i els guanyadors han estat les noies de Santa Cristina i els nois del Rem Badalona.

   

  També hi ha hagut la participació d'un equip veterà masculí de Santa Cristina que ha realitzat la distància curta de la prova.

   

  A la categoria absolut femení, amb la participació de juvenils, sèniors i veteranes, on ha tornat a guanyar l'equip de Rem Santa Cristina, mentre que el segon lloc ha estat pel jove batel del Rem Badalona i el tercer per a Bétulo A. D'altra banda, en absolut masculí s'ha tornat a imposar el sènior del Rem Badalona, seguit de Santa Cristina i Palamós.

   

  Pendents de trobar data per l'última regata d'aquesta lliga, els guanyadors provisionals de la Segona Bandera 'Memorial Marc Iborra' són en categoria femenina Rem Santa Cristina i en la masculina el Rem Badalona, guanyadors de les dues proves disputades en les categories corresponents.