“Espai Titus ens ajudarà a renovar-nos com a discoteca”

  0
  324

  Entrevistem el propietari del nou Espai Titus, Ramon Fonollà

  El proper divendres, 25 d’octubre, tindrà lloc la inauguració d’un nou espai de referència d’oci nocturn a Badalona. Es tracta d’Espai Titus i aquesta discoteca s’ubicarà a tan sols uns metres de la seva germana, Titus Carpa. L’últim en música i tecnologia arriba al polígon de Can Ribó, una aventura que el seu propietari, Ramón Fonollà, afronta amb il·lusió i amb ganes de continuar oferint el millor servei als seus clients.

  Un nou espai d’oci nocturn a la ciutat de Badalona. Quins són els motius per aquest projecte anomenat Espai Titus?

  Sóc una persona inquieta i m’agraden molt els temes d’oci nocturn. Tota la meva vida m’he dedicat a l’oci de Badalona i vaig veure que a la ciutat li feia falta una altra opció, un altre tipus de local. Aquest espai sempre m’havia agradat i, quan vaig assabentar-me que estava en venda, vaig fer les gestions oportunes per podar muntar un nou local amb el meu estil.

  – El coneixement de tants anys en el món de la nit badalonina, és un valor segur i afegit davant d’altres iniciatives que han intentant instal·lar-se i que no han acabat de funcionar?

  Sí, porto molts anys en aquest món i no és gens fàcil mantenir-se. Demana molta dedicació i vocació, cuidar molt bé els clients i oferir-los coses noves constantment, cuidar els locals, estar a la última en música… Esperem que aquest nou projecte també acabi funcionant.

  – Com valora l’oci nocturn i el seu entorn respecte altres citats semblants?

  Badalona no té res a envejar a altres ciutats i la proximitat de tenir locals punters fa que a la gent li costi menys sortir i als nostres fills no els hi cal desplaçar-se gaire per la nit. Per això m’he embarcat en un nou projecte, per acabar d’ampliar l’oferta d’oci.

  – Quina és la imatge que es vol transmetre amb aquest nou Espai Titus?

  La imatge que volem donar és la de sempre, que la gent es trobi com a casa, una imatge moderna, amb la última tecnologia, grans acabats i una direcció acurada amb els clients.

  – Quines característiques tindrà aquesta nova discoteca?

  Serà un local espaiós, amb zona vip i últimes novetats en tecnologia de il·luminació i so. És l’espai que ens ajudarà a renovar-nos com a discoteca.

  – Es diferenciarà de la seva veïna Titus Carpa?

  Sí que serà diferent, però amb el mateix esperit de sempre. Tot i això, cadascuna tindrà la seva identitat que transmetrà grans sensacions als clients.

  – Precisament Titus Carpa celebra 25 anys. Com valores la trajectòria?

  Tot ha passat molt ràpid des que van tirar el TITUS PLATJA i vam inaugurar la Carpa. No és gens fàcil mantenir-se, com ja he dit abans, tants anys al peu del canó i tenir sempre ganes de seguir oferint grans estones d’oci als clients, però és el que ens agrada fer i ens hi dediquem plenament. La valoració que fem és molt positiva i la fem pensant en la gent de Badalona, els nostres clients de sempre. Espero així haver fet un bon regal de 25 anys a tots els nostres clients.

  Us espero a tots i a totes en la inauguració del divendres 25 d’octubre amb l’actuació del David Ros.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí