0
    30
    marc bauza seleccio.JPG

26/07/2012

La selecció sub16 va perdre contra Itàlia per 62 a 74 però van passar als quarts de final on es trobaran Sèrbia. Sergi Costa va fer 2 punts i 5 rebots i Bauzà 7 i 4.

La selecció espanyola sub16, en la que hi juguen els verd-i-negres Sergi Costa i Marc Bauzà, va perdre contra Itàlia per 62 a 74 en l'última jornada de la segona fase. Els espanyols van tornar a ser víctimes d'un mal quart, aquest cop el tercer, en el que Itàlia va trencar la igualtat (35 a 52). Sergi Costa va anotar 2 punts i va atrapar 5 rebots en els 18 minuts que va jugar. Bauzà en va fer 7 i en va capturar 4 en 30 minuts de joc.

Tot i la derrota, els de Diego Ocampo s'han classificat pels quarts de final aprofitant-se de la victòria de Croàcia sobre Ucraïna. A l'encreuament (demà a les 14:45 hora catalana) s'hi trobaran Sèrbia, el líder de l'altre grup, que només ha perdut un partit en tot el campionat.

Els balcànics construeixen el seu joc des de la defensa. Són el tercer millor equip en aquest apartat i només reben 60 punts per partit de mitjana. És una selecció que fa moltes rotacions, cap jugador promitja més de 30 minuts, i es reparteix el pes ofensiu. L'aler pivot Nikola Pavlovic 12 punts i 7 rebots per partit) és el jugador més perillós dels serbis, que també tenen en Starincevic (10,8) i Daskalovic (9,6) les opcions més clares d'anotar.