Espanya se la juga contra Itàlia per passar als quarts de final

0
    23

25/07/2012

La selecció sub16 ha de vèncer Itàlia a les 19:30 hora catalana per dependre d'ella mateixa. Si no, els triples empats la podrien traicionar.

La selecció espanyola sub16, que compta amb els verd-i-negres Sergi Costa i Marc Bauzà, està seguint el mateix camí que la sub20. Després d'una primera fase immaculada, s'ha complicat el torneig en no vèncer cap partit de la segona ronda.

Malgrat tot els de Diego Ocampo encara depenen d'ells mateixos per ser als quarts de final. Avui (19:30 hora catalana) han de vèncer Itàlia, l'únic equip invicte del campionat. Si no poden derrotar als transalpins, han d'esperar una victòria de Croàcia sobre Ucraïna per evitar un triple empat que podria eliminar els espanyols.

Ahir Espanya va mostrar la seva cara més irregular en la derrota contra Turquia per 71 a 56. Els d'Ocampo van haver de remuntar els 12 punts de renda que va agafar Turquia al primer quart i van abaixar els braços en els últims minuts fins els 15 punts de diferència. Marc Garcia, tot i els mals percentatges de llançament, va ser el màxim anotador amb 13 punts.

El verd-i-negre Sergi Costa va anotar 4 punts i va afegir-hi 2 rebots i 2 assistències en els 17 minuts que va ser a pista. El seu company d'equip Marc Bauzà va anotar 9 punts i va atrapar 3 rebots en 30 minuts, però va estar molt erràtic cara cistella (3 de 12).