Espectacular triomf dels Dracs davant els València Giants

0
    26

09/02/2016 – Els Badalona Dracs aconsegueixen el segon triomf a la LFNA, en vèncer en el camp del Badalona Sud als València Giants per un clar 53-0.

Un altre espectacular inici de partit, com ja va succeir en el partit inaugural disputat en Reus davant Imperials, va ser la clau de la segona i contundent victòria dels Badalona Dracs a la Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA) en la seva Sèrie A, primera divisió nacional.

Des de la seva primera possessió, els del coach Calatayud van marcar el ritme de la trobada, movent cadenes amb facilitat i completant el drive amb el primer dels quatre llançaments de touchdowns que va materialitzar el quarterback Mike Box, aquest primer de 10 iardes i dirigit a Raúl Cernuda, qui trencaria l'empat inicial, tot just després de quatre minuts jugats. Sergi Gonzalo convertia l'extra point per a situar el 7-0.

Els visitants van començar apostant pel joc terrestre, de la mà d'un Toni Montón molt actiu però que en tot moment va estar bé lligat de mans per la defensa local. La poca precisió en el joc aeri del quarterback visitant, el canadenc Cory Enman, i diversos errors que els hi va costar més d'una pèrdua de la pilota, van penalitzar el joc dels València Giants. Aquests errors, juntament amb el bon fet dels badalonins, van provocar que s'obrís una important bretxa en el marcador ja en el primer quart.

Un touchdown del mateix Mike Box, després d'una carrera de 12 iardes i un nou pas de touchdown d'aquest feia el seu compatriota Rob Jackson de 43 iardes, situaven el 20-0 amb què es va terminar el primer parcial.

En el segon quart els badalonins no van afluixar el ritme i, com ja va succeir davant els Imperials, van cercar deixar la trobada sentenciada a l'arribar al descans. Així va succeir després de dues anotacions de Drew Clausen, la primera amb una recepció de 15 iardes i la segona després d'un excel·lent retorn de punt de 55 iardes. Sergi Gonzalo va anotar els dos xuts a pals i la primera meitat va acabar amb un clar 34-0.

A la represa la dinàmica del joc no va canviar i la primera possessió la van tornar a aprofitar els badalonins amb una gran touchdown de Joan Carles Bartra de 34 iardes després d'un altre pas de Mike Box. Encara dins del tercer quart i ja amb el rellotge del partit a temps corrent, Javi Fernández colocava el 47-0 amb una carrera de set iardes.

En els últims minuts i amb Sergi Gonzalo com a quarterback local, es va completar el marcador amb un llançament d'aquest a Raúl Cernuda, qui aconseguia el seu touchdown de la trobada amb una recepció de 28 iardes que situava el definitiu 53-0.

Cal destacar el gran treball de la defensa local, impedint en tot moment que el seu rival s'aproximés a la zona d'anotació, forçant pèrdues de baló i completant una trobada pràcticament perfecte. Destacar a Albert Pascual, qui va recuperar dos fumbles i a César Brugnani qui, després d'un any fora dels terrenys de lloc, va tornar a la disciplina negra i plata en la posició de cornerback.

Després d'aquest segon triomf dels Badalona Dracs a la LNFA 2016, els badalonins lideren la classificació amb dues victòries, 115 punts a favor i 18 en contra, a l'espera del que succeeixi en la tercera jornada, on els d'Oscar Calatayud visitaran el sempre difícil camp dels actuals campions, Valencia FIrebats, qui també han vençut les seves dues primeres trobades.