Flamenco Vivo actua en les festes de Sant Joan de Llefià

  0
  DSC_6419.JPG

  20/06/2016 – Han compartit escenari amb el 'cantaor' badaloní Miguel Poveda, Sabor de Gràcia i Las Migas en l'amfiteatre del parc del Gran Sol.

  Tant divendres com diumenge d'aquest cap de setmana, l'associació badalonina Flamenco Vivo va actuar amb el seu 'coro rociero' en el parc del Gran Sol amb motiu de les festes del barri de Sant Joan de Llefià.

   

  'Te quiero' de Nino Bravo, 'Bamboleo' d'The Gipsy Kings i 'Baile por sevillanas', entre altres, van ser algunes de les cançons que Flamenco Vivo va compartir amb centenars de veïns en el mateix escenari del 'cantaor' badaloní Miguel Poveda i dels grups Sabor de Gràcia i Las Migas, que també van cantar en aquestes festes.

   

  Flamenco Vivo és una associació andalusa de Badalona, amb 150 socis i fundada l'any 1997 amb l'objectiu de mantenir actiu el flamenc a través de projectes com 'Carcelera', activitats culturals, sevillanes, el seu 'coro rociero', llibres i discs amb cançons pròpies, entre altres. En el llarg de la seva trajectòria han participat en diversos esdeveniments de la ciutat com les Nits del Port i la Trobada d'Entitats Andaluses, com així també en la Feria de Abril de Catalunya.

   

  "El flamenc per a nosaltres és art, passió, sentiment i és una manera d'expressar la vida, ja que s'ha de viure-la i aquesta és l'associació perfecta per fer-ho", destacava Nuria Doñoro, membre de la junta de Flamenco Vivo.