Flamenco Vivo treu a la llum el llibre ’20 años con duende’

  0
  Foto 18-11-17 19 23 28.jpg

  20/11/2017 – Una publicació que es divideix en tres pals flamencs i exposa les diferents etapes pels quals ha passat l’entitat andalusa.

  Centenars de persones van omplir la sala d’actes del Centre Cívic de Can Cabanyes el passat dissabte, 18 de novembre, amb motiu de la presentació del llibre ’20 años con duende’, que l’associació musical i cultural Flamenco Vivo ha volgut treure a la llum pel seu vintè aniversari.

   

  L’acte, que va anar a càrrec del seu president, José Maria Parra, va comptar amb les ponències de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; el president de Radio TeleTaxi, Justo Molinero, i el badaloní Enric Ferreras. També va comptar amb actuacions d’artistes de gran prestigi del flamenc que han passat per la història de l’entitat, com Isabel de Merida.

   

  Un llibre que parla dels 20 anys de l’entitat, una petita gran història que ha passat per diferents etapes d’activitat i dinamisme. Per això, aquesta publicació es divideix en tres pals flamencs: Las Bulerías que resumeix l’alegria i la il·lusió per la creació de Flamenco Vivo entre el 1997 i 2007; La Soleá que posa en evidència la recaiguda amb la crisi econòmica que pateixen les entitats des de 2008 al 2014, i finalment Los Tangos on recull l’entusiasme per reviure Flamenco Vivo amb la incorporació de la seva coral a partir de l’any 2014 i els objectius de cara al futur.

   

  Per començar s’han fet públic uns 300 exemplars del llibre, que es pot aconseguir a la seu de Flamenco Vivo per un preu de 10 euros.

   

  Flamenco Vivo és una associació andalusa de Badalona, que compta al voltant de 150 socis i fundada l’any 1997 amb l’objectiu de mantenir actiu el flamenc i mostrar tots els vessants a través de diversos projectes, com ‘Carcelera’, activi9tats culturals, sevillanes i a través del seu ‘coro rociero’, llibres i discos amb cançons pròpies, entre altres. Al llarg de la seva trajectòria han participat en diversos esdeveniments de la ciutat, com les Nits del Port, la Trobada d’Entitats Andalusa, i també a la Feria d’Abril de Catalunya.