Garcia Albiol presenta la llista amb la que vol revalidar l’alcaldia

  0
  IMG_0530.JPG

  20/04/2015 – Garcia Albiol explica que ha confeccionat una llista “que conjuga l’experiència amb incorporació de persones noves, molt ben preparades i algunes d’elles gent molt jove”.

  El candidat del Partit Popular de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presentat aquest cap de setmana a la plaça a Antònia Boada del barri de Bufalà la candidatura amb la qual concorrerà a les properes eleccions municipals del 24 de maig per revalidar l’alcaldia.

   

  Garcia Albiol explica que ha confeccionat una llista “que conjuga l’experiència amb incorporació de persones noves, molt ben preparades i algunes d’elles gent molt jove”. “A mi em sembla que aquesta candidatura és el que necessita Badalona en aquests moments”. “Hem demostrat que hem estat capaços tirar la ciutat endavant en els moments més complicats dels darrers 50 anys des d’un punt de vista econòmic i els quatre anys vinents han de ser per consolidar tots els avenços que estem fent a tots els barris de Badalona i per donar a Badalona la projecció que mereix”.

   

  Garcia Albiol assegura que al carrer detecta una gran receptivitat cap a les seves propostes. “Per això estic convençut que rebrem encara més confiança que fa quatre anys”, assegura.