Govern i entitats veïnals es troben amb el CatSalut per decidir el futur de la Pediatria de Llefià-La Salut

  0
  IMG_9398.JPG

  07/11/2015 – El CatSalut ha presentat la proposta d’unir definitivament els serveis de pediatria dels CAP de La Salut i Gran Sol; el govern vol que el veïnat, però, aporti la seva visió.

  El govern de Badalona, les Associacions de Veïns de Llefià, La Salut, Can Claris i la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) s’han reunit aquesta setmana amb el CatSalut per decidir el futur proper del servei de pediatria dels Centres d’Atenció Primària (CAP) de La Salut i Gran Sol.

   

  CatSalut ha presentat la proposta d’unir definitivament els serveis de pediatria dels CAP de La Salut i Gran Sol, concentrats al nou ambulatori de Llefià des d’aquest estiu de forma provisional. Per aquest motiu, el govern de Badalona ha decidit seure a la taula als diferents actors implicats en el canvi.

   

  El govern municipal valora els avantatges d’unir el servei de pediatria a Gran Sol, perquè permetrà incrementar la plantilla -10 pediatres- i s’hi afegiria una infermera. Amb aquest canvi es milloraria la coordinació del servei a la zona. La part negativa de la mesura seria el desplaçament que suposaria, fins al Gran Sol, per a les persones de les parts més allunyades de La Salut.

   

  Malgrat que la competència és exclusiva del CatSalut, el govern de Badalona desitja que l’opinió de les AA.VV. i de la FAVB es tingui en compte a l’hora de prendre una decisió com aquesta.