Gran inici de lliga del Sosmatic Badalona

  0
  59
  CTT Badalona.jpg

  04/10/2016 – El primer equip del CTT Badalona s’imposa a domicili als Falcons de Sabadell per un 1 a 5.

  Magnífic inici de temporada per al primer equip del Club Tennis Taula Badalona amb una victòria clara al camp dels Falcons de Sabadell, rival que va privar de l’ascens a Divisió d’Honor als badalonins la passada temporada, però que per diverses circumstàncies es van veure obligats a renunciar a la categoria.

   

  El Sosmatic Badalona va presentar una tripleta habitual amb Jordi Miranda com a capità escudat per Angel Carrión i el jove Adrià Fernàndez. Els blaus van començar patint amb un ajustat 2 a 3 de Fernàndez sobre Miquel Muñoz, però sense més problemes van col·locar el 0-5 al marcador. Carrión, tot i començar guanyant, no va poder arrodonir el marcador i Muñoz va fer el punt d’honor falconista.

   

  Pel que fa al filial, debut amb una derrota ajustada a Segona Divisió, en un partit on Bocanegra i Lloret van disposar de pilotes de partit per sentenciar. Finalment, 4 a 3 pel Nàstic de Tarragona que compta amb una molt bona parella de dobles amb Alegret i Cabrero.

   

  El debut de la resta d’equips del CTT Badalona ha sigut amb victòria, la majoria en el partit de desempat de dobles, tret del Charlotte’s, el Finques i el BDabogados. Es preveu una campanya molt dura per a tots els equips de l’entitat.

   

  Els joves del club, al seu torn, van debutar al Circuit Promeses amb un total de 22 badalonins i badalonines.