Guàrdia Urbana i Mossos reforcen la vigilància per Nadal amb patrulles mixtes

  0
  54
  grevol.jpg

  19/12/2016 – Els dos cossos de seguretat engeguen el dispositiu per ampliar el control sobre les zones comercials durant les properes setmanes.

  El passat dimecres es va activar a Badalona el dispositiu especial conjunt de Guàrdia Urbana i de Mossos d’Esquadra, en el marc del Programa Operatiu Estacional Grèvol amb motiu de les festes de Nadal, que reforça en aquestes dates la presència d’ambdós cossos a les zones comercials de la ciutat.

   

  Durant aquest mes de desembre, agents dels dos cossos patrullaran conjuntament per les zones comercials de la ciutat amb l’objectiu de prevenir els fets delictius i augmentar la seguretat de comerciants i usuaris. El dispositiu compta amb quatre efectius de cada policia, dels grups de proximitat d’ambdós cossos i altres dotacions conjuntes de seguretat ciutadana.

   

  Les patrulles conjuntes de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana intensifiquen la presència policial als principals eixos comercials de la ciutat, sobretot a les tardes i especialment a les hores de tancament.

   

  A més a més, també s’orientaran recursos durant aquest període a l’activació de diferents serveis preventius contemplats en el Pla Operatiu específic Grèvol com la prevenció dins l’àmbit de l’oci nocturn, el transport públic, i serveis relacionats amb el Trànsit i el civisme.