Hauran de lluitar pel bronze

0
    33

22/07/2012

La selecció sub20 va perdre els semifinals contra França per 59 a 66 i lluitaran avui pel bronze contra Sèrbia. Barrera va fer 7 punts  Suárez 3.

La selecció sub20 va perdre les semifinals del l'europeu contra França per 59 a 66. Els de Luís Guil van anar sempre a remolc contra una selecció molt física que va viure del puntual encert exterior. Dos revifades al segon i tercer quart tornaven la igualtat al marcador però novament França, amb una defensa molt sòlida, construïa la victòria que els donava el pas a la final.

Barrera i Suárez van ser a pista en els millors minuts d'Espanya. Barrera va anotar 5 dels 7 punts que va fer a la remuntada del segon quart. Els altres dos els va fer al final del tercer quart quan un triple de Suárez i una cistella d'Abrines tornaven a deixar del partit obert, però la solidesa de Gobert i l'encert D'invernizzi i Westermann van fer inútil un últim parcial espanyol.

Sèrbia serà el rival per la medalla

Els balcànics van perdre l'únic partit del campionat quan menys tocava, a les semifinals. Fins ara duien un immaculat 7-0 però Lituània els va frenar en sec i els va derrotar per 68 a 73.
    Sèrbia és el segon millor atac del campionat (78) i la tercera millor defensa (63,3) tot just per darrera d'Espanya (62,9). A nivell individual, tenen talent en totes les posicions i es reparteixen la responsabilitat ofensiva. Fins a 8 jugadors anoten més de 6 punts per partit destacant Bogdanovic (13,3) Miljenovic (11,9), Cvetkovic (11) i Besovic (9,5).