Herrera i Nuet criden la població a mobilitzar-se per tombar les polítiques d’austeritat

  0
  icv.JPG

  10/07/2013 – ICV-EUiA va celebrar dilluns el tancament del curs polític amb una xerrada a la plaça Pompeu Fabra amb els coordinadors de la coalició.

  ICV-EUiA de Badalona va tancar aquest dilluns el curs polític amb la visita dels coordinadors de la coalició a nivell nacional, Joan Herrera (ICV) i Joan Josep Nuet (EUiA). En un acte obert a la ciutadania en el petit amfiteatre de la plaça Pompeu Fabra, prop d’un centenar de persones es van reunir per escoltar els representants ecosocialistes i dir la seva en un debat posterior.

   

  Tots dos van destacar la importància de l’organització per imprimir un canvi radical a la situació actual. Nuet va recordar les manifestacions que s’han realitzat darrerament i la indignació mostrada en totes i cadascuna, però també va afirmar que es tracta d’una energia que després s’ha de canalitzar en energia política amb la que crear un projecte comú per fer fora dels governs PP i CiU.

   

  Herrera considera que el més important és la “perspectiva de canvi”, i que això s’ha de sumar a la força dels moviments socials que han sorgit darrerament, les plataformes ciutadanes i l’associacionisme en general, però amb una organització que ho canalitzi tot. “La dreta ha de veure que ho podem fer. Ells volen fer-nos creure que no hi ha alternativa a la situació actual i els hi interessa la visió desacreditada de la política. Ens tenen dividits. La indignació s’ha de traduir en política, però una política reinventada, radicalment participativa i democràtica, que ha de començar aquí, a la plaça”.