ICV-EUiA denuncia l’estat “d’abandonament” de la plaça de la Dona de Llefià

  0
  IMG_6869.JPG

  20/09/2014 – La coalició s’ha dirigit al regidor de Via Pública per reclamar una intervenció urgent que millori aquest espai públic i elimini el perill que representa per a persones i vehicles.

   “L’abandonament de la plaça de la Dona, situada a la zona de Llefià-La Salut, ve de lluny, però des d’abans de l’estiu s’ha vist agreujat per la presència d’un forat i la manca de paviment a zones de l’espai infantil”. Així ha denunciat ICV-EUiA, aquests darrers dies, l’estat de degradació del parc d’una de les places més concorregudes del Districte 4 de la ciutat.

   

  La coalició s’ha dirigit al regidor de Via Pública per reclamar una intervenció urgent que millori aquest espai públic i elimini el perill que representa per a persones i vehicles. Des de l’AVV de Juan Valera asseguren haver demanat de forma reiterada una reforma del parc, ja que pràcticament cada tarda s’hi donen cita desenes i desenes de nens i nenes i l’estat de l’equipament dista de ser l’adequat. Ara, a més, amb l’inici de curs, diuen, el nombre d’infants anirà en augment, ja que hi ha una escola a tocar.

   

  Un dels problemes més greus, un forat produït a mode d’accident d’un vehicle de la neteja que hi va quedar encallat, ja ha estat solucionat. El regidor de Via Pública, Daniel Gracia, a més, afirma que la reclamació dels “ecosocialistes arriba tard”, atès que ja hi ha un projecte per reformar la plaça que es posarà en marxa al novembre i serà una realitat abans que acabi l’any. L’Ajuntament, conscient del precari estat del cautxú, durà a terme una renovació total de l’espai i instal·larà dues noves zones de joc, una per a nens més petits i una altra per a nanos més grans, a més de substituir tot el mobiliari urbà (bancs, papereres…).