ICV-EUiA reclama la renovació de la pista esportiva de l’escola Can Barriga

  0
  Escola_Can_Barriga_Bufal__2.jpg

  30/09/2013 – Els ecosocialistes recorden que el govern municipal es va comprometre a realitzar l'arranjament durant l'estiu i que, a dia d'avui, la instal·lació continua igual.

  L’arranjament de la pista esportiva de l’escola d’educació especial Can Barriga, al barri de Bufalà, és una de les reivindicacions que, durant el darrer any, la comunitat educativa del centre ha fet arribar a l’Ajuntament. Al darrer consell escolar, el govern del PP es va comprometre, diuen, a fer les reparacions al llarg de les vacances d’agost, però el curs ha començat i la pista segueix igual. En aquest sentit, tant l’AMPA com ICV-EUiA reclamen que les obres es posin en marxa perquè són totalment necessàries.

   

   “No es tracta d’uns treballs complexos ni de pressupost elevat i en canvi significarien una gran millora, perquè permetria gaudir de l’espai en condicions i sense els riscos que ara te per els i les alumnes”, afirma el president dels ecosocialistes, Carles Sagués.

   

  L’escola de can Barriga havia  de ser substituïda per una de nova construcció, però aquesta opció no es contempla ara per ara. Com a mínim, manifesta la coalició, s’han de fer les intervencions necessàries per a garantir que l’equipament estigui a l’alçada de la qualitat de l’educació que s’hi imparteix.

   

  El govern municipal recordar que, abans d’estiu, va informar que les obres no es podrien dur a terme degut a problemes burocràtics. Tot i així, assegura que ja es va quedar amb l’AMPA que la pista s’arranjaria abans de finals d’any i que els treballs podrien desenvolupar-se el pont de l’1 de novembre.