Ikea redecora l’Escola d’Educació Especial Llevant

  0
  Ikea redecora Escola Llevant.JPG

  12/06/2014 – L’actuació s’emmarca en el compromís d’Ikea de col·laborar amb la xarxa social del territori; ha comptat amb la participació desinteressada de 50 voluntaris d’Ikea.

  La botiga de mobles Ikea ha redecorat completament l’Escola d’Educació Especial Llevant, depenent de l’Institut Municipal de Serveis Personals de Badalona. Fa pocs dies, membres de la comunitat educativa del centre i de la ciutat van poder comprovar la millora i adequació de la decoració i equipament del centre, com a part dels actes del final del curs escolar.

   

  Els treballs s’han centrat en el mobiliari de les aules i en espais comuns com la recepció, la sala de mestres o la biblioteca. La intenció dels decoradors ha estat aconseguir que l’edifici sigui més alegre, acollidor i funcional.

   

  L’actuació s’emmarca en el compromís d’Ikea de col·laborar amb la xarxa social del territori. En aquest sentit, i d’acord amb l’Àrea de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona i l’Institut Municipal de Serveis Personals, l’empresa ha dut a terme aquesta activitat a l’escola Llevant. El projecte ha comptat amb la participació desinteressada de 50 voluntaris d’Ikea.