IMPO i Gremi d’instal·ladors renoven el conveni de col·laboració

  0

  24/07/2012 – Ambdues entitats continuaran treballan plegades en la millora de la qualificació professional en el sector de les instal·lacions, energies renovables i eficiència energètica.

  El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona i vicepresident de l’Institut Municipal de l’Ocupació, Ramon Riera, i el president del Gremi d’Instal·ladors de Badalona i Comarca, Ambrós Martínez, van signar ahir un conveni de col·laboració entre totes dues entitats per treballar conjuntament en el desenvolupament d’accions formatives i de foment de l’ocupació. El conveni reedita i actualitza l’anterior, signat l’any 2008.

   

  Amb aquest conveni es busca millorar la qualificació professional en el sector de les instal·lacions, l’eficiència energètica i les energies renovables; així com l’aprofitament dels coneixements i serveis especialitzats de cadascuna de les entitats.

   

  Per aconseguir-ho es duran a terme actuacions com ara una anàlisi conjunta del mercat de treball sectorial; l’establiment i el manteniment de canals de comunicació que permetin conèixer les activitats de formació i ocupació de cadascuna de les entitats, i la difusió d’informació sobre les professions associades al sector entre la població de Badalona.