Invictes a base d’ofici

  0
  blog_134.jpg

  24/09/2016 – Empat sense gols del Badalona en el seu desplaçament a Sagunt. Partit de poques oportunitats i just repartiment de punts. Després de sis jornades, els de Manolo González continuen invictes.

  Empat sense gols del Badalona en el seu desplaçament a Sagunt. Partit de poques oportunitats i just repartiment de punts. Després de sis jornades, els de Manolo González continuen invictes.

  Va ser un empat aconseguit a base d’ofici defensiu, perquè d’ocasions no n’hi va haver. En el primer temps, Bruno Vinicius, amb un xut refusat pel porter, i Moyano, van poder marcar. En el segon, en les poques accions en què l’Atlètic Saguntí va aconseguir superar la defensa del Badalona, va aparèixer Morales.

  At. Saguntí: Adri Lluna, Ferreres, Trilles, Oscar, Ortega, Salinas, Javi Rubio (Javi Boix, 70’), David Fas (Gámez, 65’), Esteve, Lois i Nestor Querol (Meseguer, 80’).

  Badalona: Morales, Moyano, Robuste, Coch, Fran Grima, Maestre, Victor García (Ivan Agudo, 73’), Serramitja (Guzmán, 87’), Toni Lao, Bruno (Oliva, 67’) i Musa.

  Àrbitre: Gálvez Rascón. Va ensenyar targeta groga al local Javi Rubio i a l’escapulat Sergio Maestre.