Ja és oficial: Norel marxa al Cai

  0
  norel.jpg

  26/07/2012

  El pivot holandès jugarà les 3 properes temporades amb l'equip aragonès

  La Penya i el Cai Saragossa han arribat a un acord pel traspàs d'Henk Norel que jugarà amb l'entitat aragonesa les tres properes temporades. El pivot holandès va arribar a Badalona a l'edat de júnior, i s'havia convertit en un símbol del jugador verd-i-negre que s'acaba de formar al Prat i es consolida al primer equip.

  La Penya va intentar renovar Norel a mitja temporada però el pivot va preferir esperar. Quan l'acord semblava tancat, Norel va canviar d'agent i la Penya va fer una proposta més adequada a les possibilitats econòmiques de la nova plantilla. Tot i que Norel va rebaixar les pretensions per seguir a Badalona, la Penya no es va poder acostar al que demanava l'holandès.

  "Tinc ganes de demostrar el que puc donar"

  En les primeres paraules com a jugador del Cai, Norel s'ha mostrat molt content d'arribar a l'equip de Saragossa: "tinc moltes ganes de jugar amb el Cai Saragossa, molta confiança en el club al que arribo i en aquest equip. Tinc ganes de començar i desmotrar tot el que puc donar".

  El seu nou entrenador, Jose Luís Abós, destaca que la millor versió de Norel encara ha d'arribar: "reboteja molt bé a les dues cistelles, és molt ràpid per la seva alçada i pot ocupar les dues posicions de pivot perquè té un bon llançament exterior. Crec que el seu millor moment encara ha d'arribar".