Joan Fluvià, guanyador del 39è Obert Internacional d’Escacs de Badalona

  0
  Photo 10-08-13 22 25 11.jpg

  11/08/2013 – Després de nou dies de moure les fitxes d’escacs, el barceloní Joan Fluvià s’ha proclamat guanyador d'aquesta edició del campionat, que el Centre Cívic de La Salut ha acollit prop de 300 escaquistes des del 2 d’agost fins aquest dissabte.

  Després de nou dies de moure les fitxes d’escacs, el barceloní Joan Fluvià s’ha proclamat guanyador del 39è Obert Internacional d’Escacs de Badalona – Memorial Miquel Castellà i Gili, que el Centre Cívic de La Salut ha acollit prop de 300 escaquistes des del 2 d’agost fins aquest dissabte.

   

  Joan Fluvià és un jove de Barcelona, mestre internacional d’escacs i membre del Club d’Escacs Sant Josep de Badalona. En aquest campionat, Fluvià s’ha classificat com a primer finalista del grup A amb una puntuació de 7,5 i s’ha endut un premi en metàl·lic de 900 euros i un quadre. Per darrere s’han quedat Daniel Alsina i Jose Ynojosa, que han quedat segon i tercer finalista respectivament.

   

  Per altra banda, en el grup B han quedat finalistes: David García, Jose Valencia i Feliciano Martín. Pel que fa el grup C: Juan Ignacio Méndez, Francesc Garnica i Ivan Cano. Destacar que els països que més han triomfat en aquesta edició han estat Espanya i Itàlia.