Joey Herrick, més pólvora per a l’atac dels Badalona Dracs

  0
  Dracs.jpg

  03/11/2016 – El nord-americà Joey Herrick serà la segona novetat forana a l’equip d’Oscar Calatayud per a la temporada 2017. 

  Joey Herrick, nascut fa 22 anys a Maynard (Massachusetts), mesura 1,85 metres i pesa 92 quilos. La seva gran corpulència i la seva rapidesa li permet ser un fiable wide receiber, molt efectiu en les rutes curtes i letal en els bloqueigs al rival.

   

  Herrick va començar la seva etapa esportiva en el júnior college de Kilgore (Texas), per prosseguir en el Dripping Spring High School, on va començar a destacar en la posició de receptor. La seva gran darrera temporada, amb 1.200 iardes de recepció i 18 touchdowns, amb una mitjana de 27 iardes per captura, li va valer l’oportunitat d’entrar a formar part dels Wildcats de Kentucky, on va jugar un total de 19 partits durant la seva estança universitària, contra grans equips com Georgia, Ohio, Florida, South California, Mississippi State, LSU, Louisville o Missouri.

   

  Tot i que la seva posició natural en el terreny de joc està en l’atac, Herrick també pot ser molt útil en tasques defensives, sent un esforç més també per a la unitat que dirigeix Xus Fernández.

   

  L’arribada de Joey Herrick, juntament amb la de Brandon Lee, asseguren un bon relleu a l’eficaç parella que van formar la passada temporada Drew Clausen i Robbie Jackson, i que tant espectacle va oferir als aficionats dels Badalona Dracs.

   

  Els badalonins, amb els fitxatges de Herrick i Lee, la renovació de Kevin Duley, el retorn de Marcos Carmona i l’arribada de nous fitxatges nacionals que l’equip anunciarà properament, estan acabant de perfilar els darrers detalls per intentar realitzar una altra gran temporada.

   

  Els jugadors d’Oscar Calatayud porten ja dues setmanes entrenant i preparant el debut oficial, que serà en la final de la Copa Catalana a principis de desembre, després de confirmar-se, que no es disputarà la Copa d’Espanya de Futbol Americà.

   

  La Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA) Sèrie A, on els Badalona Dracs defensa títol, no començarà fins al 15 de gener de 2017, quan els badalonins s’enfrontaran als Barberà Rookies.