Jordi Ferrón agafa el relleu a la coordinació d’Esports

  0
  DgPIkQoWAAElyf7.jpg

  Segons va anunciar ahir l'alcalde Àlex Pastor (PSC) en una trobada amb el Seagull, Jordi Ferrón ha estat l'escollit per assessorar la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Badalona.

   

  El tècnic badaloní és un home que coneix a la perfecció l'esport, i més concretament el futbol, de la ciutat. El principal requisit i qüestió que més s'ha valorat a l'hora de triar el nou coordinador és escollir un perfil on es reflecteixi la igualtat de gènere a l'esport i on la dona tingui un protagonisme més rellevant. Amb aquestes exigències sobre la taula, la figura de Jordi Ferrón n'és la imatge ideal que simbolitza el model del nou Govern.

  En els darrers dies, Ferrón va renovar amb el Seagull per iniciar la seva quarta temporada al capdavant del primer equip i la coordinació esportiva del club. Més enllà d'enlairar i potenciar el club de futbol femení de la ciutat, el tècnic blau té passat escapulat, ja que va concloure les seves darreres temporades com a futbolista al CF Badalona, on va arribar a disputar un play-off d'ascens a Segona Divisió A i té bons records entre els aficionats badalonins.