Jordi Garcia conquista el campionat de Catalunya d’aquatló

  0
  IMG_8723.JPG

  12/09/2016 – El triatleta de Badalona segueix en un gran estat de forma, després de completar un campionat nacional realment positiu.

   

  Escassos dies després de fer-se notar al campionat d’Espanya de Triatló Olímpic (quarta plaça en individuals i subcampionat per equips), Jordi Garcia podria, per fi, pujar a l’esglaó més alt d’un podi.

   

  El badaloní gaudiria d’una recompensa al seu treball enduent-se la victòria al campionat de Catalunya d’aquatló celebrat a les instal·lacions del Club Nàutic Masnou. 

   

  El triatleta del Fasttriatlón-CN Montjuïc seria el millor dels 130 participants inscrits en la prova, completant amb un temps de 30:25 minuts el recorregut planificat per l’organització (2500 metres de cursa, 1000 metres de natació i 2500 metres de cursa per finalitzar).

   

  Garcia s’imposaria a Albert Parreño (31:17), del Fasttriatlón, i Guillem Montiel (31:20), del CN Minorisa, i també guanyaria la competició per equips. “M’ha fet molta il·lusió guanyar el títol nacional d’aquatló coincidint amb la Diada de Catalunya i, a més, fer-ho en un lloc tan proper a Badalona”, valorava el triatleta després de vèncer en la prova celebrada al Masnou.

   

  Els pròxims objectius de Jordi Garcia el campionat d’Espanya de Triatló per Clubs (24-25 de setembre) i la final del Gran Premi Cofidís a Mar de Pulpí (8 d’octubre), esdeveniment on només hi han accedit els 50 millors d’Espanya.