Jordi Garcia debuta a la Copa d’Europa dins dels quinze primers

0
    30

28/03/2017 – El triatleta de Badalona comença el circuit europeu de competicions lluitant amb els millors de a general.

Las Palmas de Gran Canaria va donar el passat cap de setmana el tret de sortida al circuit europeu de Copes d’Europa, triatlons que es realitzen durant tota la temporada en diferents localitzacions d’arreu del continent. La primera es va celebrar a Las Palmas de Gran Canaria i va comptar amb la presència de Jordi Garcia.

El badaloní (1992) afrontava aquesta competició com “el primer objectiu de la temporada” i va acabar satisfet amb el resultat obtingut. Garcia creuaria la meta en 14º lloc (1:52.50), a dos minuts del guanyador, Rostislav Pevtsov (1:50.42) i a uns 50 segons de les posicions de podi.

En els trams de natació i de bicicleta, Garcia va estar sempre al costat dels millors, però va ser en la cursa a peu on va perdre una mica de contacte amb els cinc primers.

“Estic molt satisfet amb el resultat obtingut. En tot moment vaig estar en posicions capdavanteres lluitant per la cursa. Això m’ha donat confiança per veure que el treball que he realitzat en pretemporada ha estat bo. Hem creat una bona base per tot l’any”, celebra Jordi Garcia, ja aterrat a Badalona.

El pròxim objectiu del triatleta badaloní també el durà fins a territori insular. El 22 d’abril, Jordi Garcia tornarà a Las Palmas per competir en un triatló de mitja distància: el Challenge Gran Canaria-Mogá.