Jordi Quintillà arriba cedit del Barça B

  0
  n_f_c_barcelona_jordi_quintilla_guasch-4624835.jpg

  11/01/2013 – La baixa de llarga durada de Samuel Bayón, i les constants lesions de molts membres del primer equip, han estat determinants per la incorporació del migcampista blaugrana Jordi Quintillà

  La greu lesió de Samuel Bayón va trastocar els plans d'una secretaria tècnica que sembla que, d'entrada, no tenia previst acudir al mercat d'hivern. La plantilla estava completa i ben equilibrada. Per tant, els reforços semblaven una necessitat inexistent. Però arrel de la baixa de l'extrem, i alhora degut a la plaga de lesions que darrerament està patint el primer equip, l'entitat ha decidit que potser sí que calia buscar algun reforç que pogués reemplaçar a Bayón i donar una mica més de profunditat a una plantilla que -ara sí- semblava força curta d'efectius. L'escollit ha estat un jove migcampista de 19 anys. Es diu Jordi Quintillà, és natural de Lleida i arriba cedit de la disciplina del FC Barcelona fins a final de temporada.

   

  Quintillà formava part del Barça B, equip al que havia pujat enguany després de fer una notable temporada el curs passat al Juvenil A. Però al filial blaugrana, l'excés de talent i d'homes amb un perfil similar al d'ell l'estaven impedint poder jugar amb regularitat. D'aquesta manera, jugador i club van acordar que buscarien una sortida en aquest mercat d'hivern perquè el futbolista pogués marxar a un equip on jugués de manera més assídua. Aparentment, Quintillà preferia provar fortuna a l'estranger. Però finalment, la proposta del Badalona va resultar satisfactòria tant pel noi com pel Barça.

   

  Jordi Quintillà procedeix del Lleida, d'on va passar al Barcelona ara fa tres temporades. El jove jugador s'ha mostrat satisfet pel canvi a través del seu compte de twitter. Ha dit que estava content perquè aquesta cessió el donava l'oportunitat de tornar a sentir-se futbolista i que venia a Badalona amb molta il·lusió. El cos tècnic badaloní espera al blaugrana amb els braços ben oberts, confiats en què pugui ser una bona ajuda en el que resta de temporada. De fet, no és gens descartable que Quintillà entri en la convocatòria pel partit que diumenge enfronta al Badalona contra l'Alcoià.