Judit Neddermann i la seva banda, segon concert de les Nits d’Estiu del Museu

  0
  judit-neddermann02 (AJB_MITJA).jpg

  11/07/2014 – L’artista presentarà el seu primer treball, 'Tot el que he vist', on recull deu composicions on fon el format de la cançó amb el jazz, els ritmes de la música negra i el folklore.

  L’Anís del Mono torna a obrir portes per acollir les Nits d’Estiu del Museu de Badalona i obre a tots als assistents la possibilitat de gaudir d’una experiència única, que combina la visita als espais patrimonials de la fàbrica -que té més de 130 anys d’antiguitat amb una vetllada musical a la fresca.

   

  Judit Neddermann amenitzarà la nit d'aquest 11 de juliol. Acompanyada d’Ignasi Cussó (guitarra), Isaac Coll (baix) i Andreu Moreno (bateria), l’artista presentarà el seu primer treball, Tot el que he vist, on recull deu composicions on fon el format de la cançó amb el jazz, els ritmes de la música negra i el folklore. Judit Neddermann és una cantautora emergent en el panorama de la música catalana i ofereix, en el seu disc, cançons que parlen del pas del temps, de la nostàlgia i de l’amor. A més, brinda un recull de vivències enriquit per adaptacions de textos de Joan Sales, Miquel Martí i Pol i Anna Tobias.