“Juguem per una afició, un planter i una història”

  0
  Captura de pantalla 2017-03-29 a las 16.37.07.png

  31/03/2017 – El Divina Seguros Joventut fa una crida l’afició perquè ajudi l’equip a guanyar un partit decisiu contra l’Obradoiro.

   

  Un partit per valents. Només així es pot definir el matx que enfrontarà diumenge (12:30h) a la Penya i el Rio Natura Monbus. Els dos conjunts s'hi juguen molt i, tot i que encara falta molta lliga, el vencedor rebrà un impuls increïble. Pel Divina Seguros Joventut és vital guanyar l'Obradoiro i, si és possible, recuperar l'average de la primera volta (80-67).

   

  Els gallecs, amb Nacho Llovet a les seves files, obren la zona de descens (7/17) a només un triomf de la Penya (8/17). “Guanyar a Sevilla ha estat un reforç important. Es van cometre errades, però els jugadors van saber continuar jugant a guanyar i no es van amagar”, valorava Diego Ocampo en la prèvia.

   

  En relació a com pot afectar la pressió en el matx de diumenge, el tècnic es mostrava contundent. “Primer de tot s'ha d'oblidar el calendari i acceptar que afrontem un partit de pressió. Crec que és important que tinguem clar que no juguem per nosaltres ni sols. Ho fem per una afició, per un planter que ens dona força i per una gran història. Hem de sentir orgull i això s'ha de veure a la pista”, sentenciava.

   

  Albert Sàbat, per la seva banda, creu que, passi el que passi diumenge, el Divina Seguros encara tindrà molt marge per segellar la permanència a la Lliga Endesa. “No ens volem posar molta pressió a sobre, ja que encara resten set partits. És veritat que diumenge afrontem una jornada vital per a nosaltres i, per tant, necessitem que la gent vingui i que el pavelló estigui ple”, demanava el de Llagostera.

   

  Amb Albert Miralles com a única baixa confirmada, la Penya ha suat de valent al llarg de la setmana per mirar d’enfonsar l’Obradoiro i assolir d’aquesta manera un marge de dos triomfs vers la zona de descens. El conjunt de Moncho Fernández aterra a Badalona amb les novetats del pivot Aleksandar Maric i David Barlow (ex d’UCAM Múrcia), dos veterans que han de donar serenitat a Rio Natura.