Khalaf i tres pèrdues condemnen la Penya a Manresa (79-77)

0
    25

21/02/2016 – El júnior del FIATC Joventut perd a la pista del Bàsquet Manresa després de mantenir-se per davant en el marcador durant bona part del partit.

Un últim minut fatídic i l’espectacular exhibició completada pel pivot egipci Ahmed Khalaf, un projecte ACB fitxat pel Manresa i que habitualment entrena amb la primera plantilla, neutralitzarien tot l’esforç realitzat per la Penya a la capital del Bages.

Khalaf, un 2.06 de primer any, dominaria totalment la pintura, tancant el partit amb números d’escàndol: 25 punts, 20 rebots i 7 taps. Malgrat la diferència física existent, el FIATC Joventut tindria armes per sobreposar-se a un primer quart discret (16-13) i passar a dur la iniciativa.

El bloc de Dani Miret afinaria la punteria al llarg del segon període, marxant al descans amb un lleu avantatge de dos punts (35-37), renda que s’ampliaria durant el tercer capítol del partit (53-59).

El Manresa, però, sabria mantenir el cap fred i forçaria el FIATC Joventut a decidir l’encontre en un final a cara o creu. Amb el marcador molt ajustat, tres pèrdues consecutives dels verd-i-negres propiciarien un parcial definitiu de 7 a 0 favorable al Manresa, circumstància que acabaria decantant el xoc (79-77).

Els 21 punts de Pep Busquets i els 15 de Nenad Dimitrijevic serien insuficients per tal de frenar l’espectacular actuació de l’egipci Ahmed Khalaf, jugador acostumat a bregar amb homes com Musli. A l’espera que es completi la jornada, la derrota soferta a Manresa deixa la Penya en tercera posició (4/3) i pensant ja en el duel del pròxim diumenge a la pista del Cornellà (19:30h).