Kirksay: “La meva feina és tancar els partits i no ho he sabut fer”

  0
  kirksay.jpg

  04/11/2013
  L'aler verd-i-negre va ser crític amb ell mateix, però alhora reconeix que l'equip "està treballant bé tot i que la falta de premi fa mal" i segueix pensant que "tenim opcions de ser a la Copa del Rei"

  El jugador del FIATC Joventut, Tariq Kirksay, va comparèixer molt afectat després de la derrota d'ahir al tram final contra l'Unicaja. 

  L'aler va ser molt crític amb ell mateix: "com en el dia del Barça ens ha faltat un "killer" algú que tanqui el partit quan anàvem 6 o 7 amunt, i em culpo perquè aquesta és la meva responsabilitat, jo he de saber tancar els partits".

  L'exterior verd-i-negre però, és conscient que "la derrota no canviarà res, estem treballant bé i només ens cal rematar la feina" i va deixar clar que amb aquest equip es pot ser optimista: "hi ha més coses bones que dolentes a la balança. Quan anàvem 0-2 ja vaig dir al vestidor que podíem estar a la Copa del Rei, i ara que anem 1-3 ho mantinc".

  Per últim Kirksay també es va referir al proper partit dels verd-i-negres, que de nou serà a l'Olímpic el proper dissabte a les 20h contra el Rio Natura Monbús gallec. "No podem fallar. Haurem de guanyar si o si i sense deixar dubtes. Quan anem guanyant de 6 o 7, hem d'anar a guanyar de 10 i després de 15", ha conclòs l'aler.