La 4a edició del festival AupaPau combat la pluja i congrega unes 600 persones

  0
  aupapau.jpg

  21/01/2013 – Les condicions climàtiques no van afavorir la jornada solidària, que va haver de modificar el seu 'planing' sobre la marxa; tot i així, els organitzadors calculen, a dia d'avui, un recapte superior als 1.000 quilos d'aliments.

  La 4ª edició del festival AupaPau celebrat el passat dissabte va esdevenir tot un èxit, “tot i les dificultats de l'última setmana i la pluja inestable durant tota la diada”, asseguren els organitzadors. Totes les activitats es van poder desenvolupar a l'interior del teatre El Círcol, excepte les activitats infantils, amb “una gran afluència de gent”.

  Al matí es va omplir l'aforament per gaudir de les actuacions de l'Alba's Septet & Eva Fernàndez i Marc Martin (Grup de la Sant Andreu Jazz Band, direcció Joan Chamorro) i  Lewis Enma & The Fireballs amb els clàssics del rock n roll dels 60's. El programa va haver de ser modificat per causes meteorològiques, però tot i així alguns nens varen poder gaudir d'un dels tallers programats.

  A la tarda, Tomàs Molina obria la programació amb un pregó carregat d'humor i positivisme, fent reflexionar al públic sobre les necessitats i les accions que podem dur a terme entre tots, per fer una societat més justa a la nostra ciutat.
   

  Una de les notes negatives del certamen va ser l’absència de Sara Pi, que finalment no va poder assistir per indisposició d'un dels seus músics. Els qui sí van deixar el públic bocabadat van ser Xavi Lozano, un badaloní que va meravella amb els seus peculiars instruments, i Rubén Pozo, que va interpretar les cançons del seu últim treball en solitari. El músic madrileny, reconegut per la prestigiosa revista Rolling Stone amb el single "Pegatina" com a millor cançó del 2012,  va sorprendre al públic cantant una de les seves cançons en català.

  El balanç general destaca la participació de més de 600 persones, que van acostar-se a la plaça de la vila i al teatre a portar aliments. A dia d'avui, l'organització de l'Aupapau calcula un recapte superior a la tona d'aliments, que seran distribuïts a les diferents entitats socials que treballen a Badalona, unes 14, apropant menjar a les famílies més necessitades.