La badalonina Montse Conejo, escollida presidenta de les AMPA de Catalunya

  0
  55
  IMG_3887.jpg

  14/03/2016 – L’assemblea general de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya ha votat per renovar la seva junta aquest cap de setmana.

  L’assemblea general de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya ha escollit aquest cap de setmana la badalonina Montse Conejo com a nova presidenta de la federació. Conejo pren el relleu a Àlex Castillo i es converteix en la principal representant de la FaPac, la plataforma d’AMPAs catalanes més important.

   

  La badalonina ha estat presidenta de la federació d’entitats de mares i pares de Badalona, és una de les activistes educatives responsables de la fundació del moviment Badalona Es Mou i veu autoritzada de la lluita per l’ensenyament públic, tant a Badalona com fora de les fronteres locals. Actualment està implicada amb les AMPAs de l’escola Llorens Artigas i de l’Institut Badalona VII.

   

  A través d’un comunicat de la FaPac, Conejo ha animat a les dones a “ocupar càrrecs de responsabilitat” i ha reivindicat el paper de les famílies per millorar les polítiques educatives.