La circulació es veu afectada per les obres a la rambla de Sant Joan

  0
  52
  santjoantallada.jpg

  25/06/2012 – Aquest matí s'ha tallat la rambla de Sant Joan i la circulació a Baldomer Solà se n'ha ressentit a primera hora del matí, quan, a més, s'estava duent a terme una poda d'arbres a la via.

   

  Aquest matí han començat les obres per construir el dipòsit regulador d’aigües pluvials al solar de l’antiga fàbrica de l’Estrella, a la rambla de Sant Joan, que ha quedat tallada entre Baldomer Solà i el carrer de la Camèlia. I tallada romandrà aquesta via durant els quatre mesos que durin els operatius de construcció.

   

  Aquest matí ja s’han produït a Baldomer Solà les primeres retencions derivades d’aquesta modificació obligatòria del trànsit, i és que aquest tram de la rambla de Sant Joan destaca per ser una de les principals connexions de la zona cèntrica de la ciutat amb els barris de Lloreda i Montigalà. Des de la seva reforma, Baldomer Solà, a més, és un carrer de dos carrils, i un d’ells és reservat a bus i taxis. Cal destacar, també, que justament avui estaven realitzant poda d’arbres a la via, cosa que no ha facilitat el flux viari.