La coalició d’esquerres que pot governar Badalona no qüestiona el nou camp de futbol

  0

  Les quatre forces d'esquerra que sumen els regidors necessaris per formar govern a l'Ajuntament de Badalona han dit la seva a aquest diari sobre l'estadi municipal de futbol, que va començar a construir-se el mes passat. 

  Les quatre forces d'esquerra que sumen els regidors necessaris per formar govern a l'Ajuntament de Badalona han dit la seva a aquest diari sobre l'estadi municipal de futbol, que va començar a construir-se el mes passat.

  Tot i que el projecte es va aprovar en el Ple i que l'obra està licitada, el més que possible canvi a l'alcaldia genera incertesa en l'entorn del CF Badalona. Ha estat durant el mandat de Xavier García Albiol que l'entitat escapulada ha pogut desencallar el vell anhel d'un nou camp. Per això, ara que s'ensuma la sortida del Partit Popular de la Plaça de la Vila, la gent escapulada vol saber si tot continua igual. I, pel que han manifestat al Diari de Badalona Dolors Sabater, Álex Pastor, Oriol Lladó i Àlex Mañas, no han de témer res.

  Dolors Sabater. Guanyem
  "El camp de futbol és un projecte que ja està en marxa i que es farà sense inversió pública. Per tant, no és prioritari per a nosaltres en la revisió general que farem, si governem, per tal d'afavorir el bé comú. No té res a veure, per exemple, amb el macro projecte del canal, que sí que s'enduu molts diners públics. Si hem de revisar alguna cosa és, potser, el parc d'habitatge que s'ha de construir a l'Avinguda de Navarra. Per altra banda, evidentment que per a la ciutat serà bo un nou camp de futbol"

  Álex Pastor. PSC
  "Els socialistes sempre hem estat al costat del projecte de l'estadi. És una obra ja licitada que s'ha finançat amb els diners de la venda dels terrenys privats de l'antic camp de l'Avinguda de Navarra. Badalona es mereix un estadi de futbol que ofereixi les màximes condicions perquè el CF Badalona pugui créixer, i que puguem gaudir de futbol i bàsquet al màxim nivell professional, amb els beneficis directes i indirectes que això comportarà per la ciutat, i també pel nostre esport de base"

  Oriol Lladó. ERC
  "No hi ha d'haver cap problema, però la posició definitiva la donarem quan coneguem a fons aquest assumpte. Com farem amb la resta de temes de la ciutat. Cal observar la tramitació i estudiar bé l'expedient, el Badalona és un dels capitals de la ciutat i està en marxa un procés administratiu que cal atendre. Per altra banda, s'ha de convocar la comissió de seguiment del conveni i assegurar el desenvolupament correcte de les promocions d'habitatge a l'Avinguda de Navarra"

  Àlex Mañas. ICV-EUiA
  "Des d'Iniciativa mai no hem posat en qüestió la construcció del camp de futbol perquè es farà amb els recursos que l'Ajuntament ha pogut treure de la venda d'uns terrenys que eren propietat del CF Badalona, a l'Avinguda de Navarra. Vam qüestionar la subhasta d'aquests terrenys, perquè creiem que estaven valorats a la baixa, però no fer l'estadi seria un frau per al CF Badalona. Això si, revisarem el plantejament de l'Avinguda Navarra per mirar de treure recursos per fer habitatge públic i fer front a l'emergència social"