La Colla Micaco estrena el 3de7 amb agulla en una gran actuació

  0
  17198709522_90919db5f7_k.jpg

  21/04/2015 – Els badalonins van signar una gran actuació, amb un 4de7 amb agulla, un 3de7 i un 3de7, encara per estrenar aquesta temporada.

  Un gran nombre de micacos es van desplaçar aquest diumenge fins a la localitat de Vilanova i la Geltrú per participar a la Diada Prèvia de Sant Jordi, juntament amb els Margeners de Guissona i la colla local, els Bordegassos de Vilanova.

   

  Els Castellers de Badalona van obrir plaça descarregant un Pilar de 4 per, en primera ronda, treure el 4de7 amb agulla, que havien fet a la Diada d'Inici de Temporada. El castell va tenir alguns problemes de mides durant la pujada, que es van agreujar a la descarregada, especialment a l'estructura del quatre, on la colla va haver de fer un treball intens però que els va permetre completar la construcció amb èxit. A la segona ronda, els micacos van apostar pel 3de7, que també van completar a la diada d'inici, i que aquest cop es va mostrar molt còmode i segur.

   

  El tercer castell dels badalonins va ser el 3de7 amb agulla, una construcció que encara no havien fet aquesta temporada. L’estructura va pujar controlada, però a un ritme lent que va provocar que els badalonins haguessin de treballar amb ofici la descarregada del tres, deixant un pilar que es va mostrar més ferm i que van completar satisfactòriament. Els micacos van tancar la seva actuació descarregant un nou Pilar de 5 amb estrenes.

   

  Gran èxit del Dia del Micaquet

   

  L'actuació a Vilanova no va ser l'única cita dels Castellers de Badalona aquesta setmana. El dia abans, dissabte, els micacos van celebrar el "Dia del Micaquet", una jornada que va omplir la plaça de la Plana amb molts pares, mares, nens i nenes que van gaudir amb els castells inflables, tallers de castells, música, animació, xocolatada i un concurs de dibuix on el guanyador serà l'escollit per formar part del cartell de la II Diada Castellera Infantil de Festes de Maig, que se celebrarà el 8 de maig.