La Colla Micaco no acaba d’arrencar la gamma alta de set

  0
  Photo 29-09-13 13.29.46.jpg

  02/10/2013 – Tot i arribar ben rodats i amb molta pràctica a les esquenes a la diada de tardor, els recents canvis no deixen que la colla badalonina acabi de consolidar estructures com el tres de set.

  La diada de tardor, enguany celebrada a Dalt de la Vila, volia servir per redreçar les darreres actuacions amb un ple de castells de set de la Colla Micaco. 

   

  Després d’una bona cercavila al matí i davant d’una afluència de camises considerable, es decidí sortir en primera ronda amb un castell de set relativament senzill, i ja descarregat a la Diada de Catalunya, el tres de set. Malgrat alguns canvis, el castell puja ferm i serè, però es va haver de desmuntar amb un certes dificultats.

   

  En segona ronda, es van aparcar els castells de gamma alta de set i es planteja alçar el quatre de set. L’estructura es va completar a un bon ritme; feia tres mesos que els badalonins no l’assolien.

   

  Carregats de valor, van tornar amb el tres de set però, amb la canalla a dalt, l’enxaneta es torna a fer enrere. Decidits a acabar amb bon regust, es van alçar dos castells senzills com el quatre i el tres de sis amb agulla, i concloent amb el pilar de cinc. 

   

  El proper objectiu: que la canalla acabi d’agafar la confiança suficient per encarar de nou els castells de set de gamma alta i intentar treure’s l’espineta el diumenge vinent al Concurs de Castells de Torredembarra.