La Comissió de Festes celebra la implicació ciutadana en les festes d’estiu

  0
  festamajor.jpg

  03/09/2012 – Les entitats fan balanç de la Festa Major d'Agost i enalteixen la bona gestió econòmica, la bona organització i millor acollida de la ciutat; per contra, lamenten el paper de l'Ajuntament

  Dues setmanes després de la Festa Major d’Agost, la Comissió de Festes de Badalona ha volgut fer balanç de la que consideren la festivitat “més precària” que s’ha organitzat, degut a la falta de recursos. No obstant això, han valorat molt positivament la participació i vinculació de i amb la ciutadania, de qui han destacat la implicació, i la capacitat de coordinació de les entitats, que han salvat una festa popular que semblava destinada a quedar fora dels plans de l’Ajuntament. No tot ha estat de rebut, però, per la comissió; també s’ha lamentat el “paper del consistori”, a qui demanen més implicació municipal i recursos, ja que, el d’enguany, “no és el model desitjat de Festa Major”.

   

  Un altre punt a destacar en la valoració ha estat l’autogestió i la bona organització econòmica. Els comptes de la comissió de festes reflexen una despesa total de quasi 2.900 euros amb un 100% d’estalvi en molts apartats com ara equips electrònics, tècnics i transport, gràcies a l’àmplia feina voluntària d’entitats i ciutadania. A més, la recaptació obtinguda al finalitzar les festes deixa un saldo positiu de 100 euros degut als ingressos procedents de Cal Txiringu, més de 1.700 euros, del dinar popular, 900, i donacions particulars, 340.