La Copa Badalona Mini, últim plat fort per preparar l’any

  0
  Badalonamini.jpg

  23/09/2016 – El Pavello Municipal de Casagemes reunirà a tots els equips mini masculins i femenins de la ciutat.

   

  La Copa Badalona Mini, últim plat fort per preparar l'any 23/09/2016 – El Pavello Municipal de Casagemes reunirà a tots els equips mini masculins i femenins de la ciutat.

   

  Un cop celebrada la 30ª Copa Badalona sènior, el popular torneig de preparació que sacseja el calendari dels clubs de bàsquet badalonins abans de l'inici de la temporada torna a entrar a escena; aquesta vegada en la categoria mini.

   

  El pròxim cap de setmana, el Pavelló Municipal de Casagemes acollirà la 12ª edició de la Copa Badalona de Minibàsquet-Trofeu Andreu Garcia Batlle. La competició es dividirà en dues matinals de bàsquet: la masculina (24 de setembre) i la femenina (25).

   

  Els partits es disputaran de forma simultània i començaran a partir de les 9h del matí. La Copa Badalona Mini masculina comptarà amb la participació del Sant Josep, l'ABB, els Maristes Ademar, el Divina Seguros Joventut, la UB Llefià, el Natzaret, a Minguella, la Cultural i el Círcol.

   

  La Penya, els Maristes, la Cultural, el Sant Josep, el Llefià, la Minguella, el Badalonès, el Natzaret i el Mireia Montgat conformaran el calendari femení. A continuació adjuntem el calendari de competició (feu clic).