La Cultural encadena la 4a victòria seguida (67 a 68)

33
    j15.JPG

04/03/2014
    Víctor Peña va segellar el triomf amb 2 tirs lliures a falta de 6 segons

La Cultural va tornar a treure cara i per 2a setmana consecutiva va guanyar per 1 punt el seu partit. Aquest cop la víctima va ser el Sant Medir, un dels equips més complicats a domicili.

Els de Sergi Garcia es van veure superats per la duresa inicial i l'encert dels barcelonins. Les distàncies més importants es van veure al 2n quart, quan el Sant Medir va agafar 14 punts d'avantatge. La Cultural però, va reaccionar a temps i va aturar el cop abans del descans (35 a 28).

A la tornada dels vestidors, el partit va canviar per complet. Els col·legials van control·lar el rebot i amb això el ritme del partit. La tornada de Mbulito (10 punts i 8 rebots) i la bona tasca de Rovira (8 punts i 11 rebots) van ser claus en aquest aspecte.

Així, la Cultural va arribar a donar la volta al marcador a falta de 3 minuts, i a l'últim minut encara guanyava per un punt. Un triple del base local va capgirar l'avantatge, però dos tirs lliures de Victor Peña a falta de 6 segons van acabar de segellar la victòria.

Amb aquest triomf els badalonins escalen fins la 7a posició i aquest dissabte a les 19:30 visitaran la pista dels Alisos.